Category: Interiør, Næring, Rehabilitering

Skiforeningens hus

Sted: Holmenkollen,Oslo
Bygningstype: Kontorer og kantine.
Totalrehabilitering og ombygging av ”VM huset 1966” Ark. Rinnan og Tveten.
Byggherre: Skiforeningen
Areal: 1300 m2
Ferdigstilt 2012.

Totalrehabilitering, ombygging og innredningsprosjekt for Skiforeningen. Inventar og tekstiler ble valgt med tanke på miljømerking og funksjonalitet i et meget aktivt miljø. Fargevalget er med på å lage en lun og varmt stemning for ansatte som tilbringer mye av arbeidsdagen ute i marka.

Rehabiliteringen innebar nytt inngangsparti i underderetasje mot veien, ventilasjonsanlegg, isolering av bygget og nye vinduer. Alle cellekontorene ble revet ,og et lysere og åpnere lokale etablert. Skiforeningen valgte en forholdsvis åpen kontorløsning men med mye oppbevaring og rom for stillesoner og møteplasser.

HWR startet prosessen med nye kontorlokaler for Skiforeningen med en Workshop for alle ansatte. Mange gode ideer og ønsker ble kartlagt og klekket ut. Disse la igjen grunnlaget for den endelige løsningen.